Te koop

Haltestraat 25, 2042 LK Zandvoort

Prijs op aanvraag


Omschrijving

Het historische horecapand is plaatselijk bekend als Cafe Neuf. Het is een vrijstaand pand op A1 locatie midden in het centrum van Zandvoort. Het zonnige en gezellige terras bevindt zich op eigen grond aan de drukke hoofdstraat. Het heeft een lunch keuken op de begane grond. Op de eerste verdieping is een grote keuken voor het restaurant. De inrichting is Art-Deco en heeft veel verrassende details. Verder is er een achterplaats met een schuur en een biertankopslag. Het pand is voor het grootste gedeelte onderkelderd. Hier bevinden zich de technische ruimtes en de ruimtes voor opslag.

Het pand kan direct betrokken worden en is vrij van leveranciersverplichtingen, personeel en/of huurder. De oplevering is onder voorwaarden genaamd “as is”.


Foto's

Bekijk alle foto's »


Kenmerken


Plattegronden

Bekijk het volledige NEN2580 meetrapport »

Als beleggingspand

Het pand is zeer geschikt voor beleggers met een haalbaar netto rendement van ruim 5%. Er is een haalbare omzet tussen € 1.000.000,- en € 1.400.000,-. De landelijke norm voor de huurprijs voor een dergelijk horecapand is 8% over de bruto omzet. De getaxeerde huurprijs is ongeveer € 96.000,- per jaar waardoor het rendement op de huurprijs zelfs nog hoger kan zijn.


Contact

Als u geïnteresseerd bent of meer informatie wilt neem dan contact met ons op. We beantwoorden u vragen graag en als u een telefoonnummer achterlaat dan nemen we snel contact met u op. Stuur a.u.b. een e-mail naar info@cafeneuf.nl of neem telefonisch contact op met Greeven makelaars +31235739234.